Lækre detaljer i hjemmet

Nogle gange er det vigtigt at tænke nogle luksuriøse detaljer ind i hjemmet, for de kan også ofte hjælpe med funktionaliteten. Det behøver nemlig ikke at være stort og klumpet for at være smart. Det kan være de intelligente og stilrene designs, der kan gøre en verden til forskel i en travl hverdag. Herunder har vi prøvet at samle nogle af dem, der ikke nødvendigvis er så store, men som bare er superdejlige at have i hjemmet. Alle forslagene kan købes i forskellige prislejer, så du er sikker på at finde noget godt til dig, der også passer til dit budget.

Quooker

Få koldt, varmt og kogende vand, når du vil. Det skal ikke længere tage 10 minutter at få sig en kop kogende varm vand, og så skal det ikke tage 10 minutter for det varme vand at blive koldt igen. Med en Quooker er du sikret alle disse løsninger, og endda meget mere til. De nyeste versioner tilbyder også danskvand direkte fra hanen. Det bedste ved dem er, at de ikke er supersvære at finde ud af at betjene – og så er det ikke lige til at komme til at tænde for det kogende vand ved en fejl, hvis man har børn i huset. Et ekstra plus er, at armaturet fra Quuoker er superelegant og kan fås i flere forskellige farver, så du er sikret ét, der passer til dig.

Vinkøler

Server sød champagne, lækker hvidvin og iskold rosé i en champagnekøler. De kan fås helt ned til de små, der kan stå på bordet og indgå i indretningen til den større champagnekøler på fod. De skal blot fyldes med is og så din yndlingsflaske, og så er det ellers bare at nyde denne luksus. På den måde skal ingen heller ikke føle sig presset til at nå at drikke vinen, mens den er kold – fordi den bare holder sig kold under hele måltidet.

Spejle

Det kan lyde helt banalt, men spejle kan absolut tilføje et element af luksus til dit hjem. Det kan være fra de helt store, til de formede og så igen videre til en væg af små spejle. Spejle er både med til at pynte pænt, men så er de faktisk også med til at sprede mere lys i rummet. De reflekterer lyset, så der bliver kastet mere lys rundt i rummet. Derfor er spejle både en funktionel og smuk detalje i hjemmet, som alle vil elske.