Inspiration til designet af dit køkken

Elsker du at bruge tid i dit køkken, eller trænger det til en opfriskning? Når man har et dejligt nyt køkken, har man lysten til at lave mad. Rigtig mange har mange gode idéer og tanker om, hvordan de vil have deres køkken, og hvad deres drømmekøkken er. Det gør også at køkkener typisk er meget forskellige, da det skal kunne passe til enhver smag. Går du stadig med en lille tvivl om, hvordan dit køkken skal se ud, så læs med her. Vi har nemlig samlet en lille inspiration til dig, som vil have et nyt køkken.

Køkkenlågernes design

Når du skal indtænke et design til dit køkken, er lågerne på skabene noget af det vigtigste. Det skal både være praktisk efter din hverdag, men det skal også være pænt og nydeligt. Har du små børn, ville køkkenlåger, som ikke er matte, måske være ret upraktisk for dig. Der ses meget tydeligt fedtet fingre på lågerne, og de skal derfor tørres af ret ofte.

Du skal også beslutte dig til en farve, som du ønsker dit køkken skal have. Skal det være den helt traditionelle med hvide låger, eller vil du gå med en modigere farve. Det helt nye er grønne låger med messinggreb til køkken. Dette vil være en god måde, hvorpå du kan få lidt mere liv ind i din bolig uden, at det larmer for meget.

Placering af elementerne

Når du designer dit køkken, har du helt selv magten til at bestemme. Du skal derfor have tænke i, hvor det vil passe bedst for dig, at du har din ovn og komfur. Vil du eventuelt også have en kogeø, så skal du også beslutte, hvad du vil have der. Skal dit komfur være der, eller skal det fungere som ekstra bordplads? En stor fordel ved køkkenøen er, at du har mulighed for ekstra opbevaring. Du kan sætte nogle låger i, så du kan have alle de store maskiner der. Blender, røremaskine, håndmixer osv. Vores køkken flyder med de store køkkenting, men de er samtidig uundværlige. Det er derfor en god løsning på opbevaringsproblemet.

Du skal også gøre dig nogle tanker ang. din køleskab/fryser og din opvaskemaskine. Du har mulighed for at få en låge udover dem, så det ser pænere ud, og passer derfor lidt bedre ind i dit design med køkkenlågerne. Det er en varm anbefaling, som vi vil give dig, når du skal designe dit nye køkken.