Indret din bolig efter din stil

Du kender sikkert godt din stil i forvejen, men har du huske den i din boligindretning? Dit hjem skal helst afspejle hvem du er, og din personlig skal skinne igennem. Hvis du er en meget optimistisk person som elsker farver, vil det være oplagt at få dette igennem ind i din indretning af dit hjem.

I dette indlæg giver vi dig forskellige stile til hver kategori, så du kan få et overblik over, hvad din stil kunne være ang. indretning.

Møblerne

Indretningen af ens bolig er primært bygget op omkring møblerne, hvilket derfor betyder, at de har en stor betydning for din boligs udtryk. Du kan enten vælge at have mere neutral-farvet møbler, hvor du kan sammensætte det med pynte ting som har farver. Men du kan også vælge at gøre det lige omvendt, så dine møbler bærer farverne og dine pynteting har de neutrale farver og former.

Når du skal vælge dine møbler, har det også en stor betydning, at de passer ind i boligens udtryk. Har du en ældre bolig, vil de ældre store brune møbler passer godt ind, men har du til gengæld et moderne nyt og åbent hjem, vil det hurtigt kunne blive malplaceret.

En flot og dejlig massagestol til hjemmet vil i mange hjem også passe godt ind i stedet for en normal lænestol.

Dekoration og hygge

Noget af det vigtigste til et hyggeligt og personligt hjem er dekorationen. Det gælder lige fra alt på hylderne og fladerne, men det gælder i høj grad også alt det på væggen. Så pynteting rundt omkring giver en mere hjemlig følelse, hvor eksempelvis en gulvlampe også vil give en masse hygge til sig.

Fine vaser i alle størrelse, levende lys i flotte lysestager og træfigurer i alle former – det er ren hygge.

For at få din personlighed helt ud i boligen, bør man altid have nogle personlige fotografier på væggene eller på møblerne. Det kan både være de gode familiebilleder, men det kan i høj grad også være de sjove billeder med venner og veninderne.

Blomster og planter

Dette er næsten et must i mit hjem – der skal være blomster og planter i næsten alle rum. Jeg henter også gerne friske buketter hver weekend, som så kan holde sig til weekenden efter. Det giver et frisk og flot udtryk i ens hjem, og så dufter der altid dejligt af friske blomster. Det er et råd, som jeg meget gerne vil give videre.