Føl dig hjemme i din nye bolig

Er du lige flyttet, og skal til at føle dig tilpas og hjemme i dit nye hjem? Ja, det kan godt være svært, og det kan også godt tage lidt tid før, at du mærker trygheden fuldkommen. Det betyder dog utroligt meget for os, at vi kan føle og hjemme, tilpas og trygge i vores boliger. Der er dermed også mange, som ikke flytter pga., at de nu skal starte helt forfra med at bygge trygheden op. Det synes vi er en skam, så derfor har vi udarbejdet en lille inspirationslist og guide til, hvordan du hurtigt kan føle dig hjemme i dit hjem.

Pak dine ting hurtigt ud

Det gælder om at komme på plads i boligen så hurtigt som overhovedet mulig. Hvis vi har vores egne ting rundt i hjemmet, giver det allerede en stor tryghed der. Det kan være, at dine pynteting giver ro, eller din sort klaverbænk med lædersæde skal frem for, at du kan føle dig hjemme. Vi har alle nogle personlige ting, som betyder ekstra meget for os, så det skal bare være fremme.

Når du endelig har fået pakket alle dine ting ud, skal du nu til at indrette boligen. Du vil kunne slappe helt af, når dette er på plads. Det er typisk et stressende moment at leve i, så derfor skal der være styr på sådanne ting hurtigt. Tag eventuel nogle fridage fra arbejdet, så du rigtig kan få fokuseret.

Skab en hyggelig stemning

Når du er kommet helt på plads med dine ting, gælder det om at få skabt en hyggelig stemning i hjemmet. Det kan gøre på rigtig mange forskellige måder, så det gælder om at finde netop det, som jeg passer til dig og din indretning. Du skal i denne forbindelse skabe en personlighed til boligen. Det kan være, at du skulle farve nogle af væggene en anden farve end bare den kedelige hvid. Du har højst sandsynligt også en masse personlige billeder. Dem bør du hænge op på væggen eller stille på hylderne, så der er personlighed. Det gør også ens bolig meget mere hyggelig end, hvis det ikke var personligt. Hvis du ikke får så meget hyggelig stemning eller personlighed ind, kan dit hjem hurtigt virke som et boligkatalog. Det vil gøre, at du ikke føler dig specielt hjemme, da det bare er gået op i udseende og design fremfor den hyggelige stemning.

Hvis du gør disse trin, vil du med sikkerhed føle dig hjemme hurtigt.