Byg din drømmebolig

Har du en drøm om den perfekte bolig? Tja, hvem har ikke det. Men det behøver ikke at forblive en drøm hver gang. Hvis det virker, som en overskuelig proces så start i det små. Du skal først og fremmest have en klar vision om, hvad dit byggeri skal ende ud i. Du skal kunne realisere dine drømme ned på et papir og gengive det, at de byggemestre, som står for byggeriet. Men start med at få helt styr på dine drømme, forventninger, ønsker og behov.

Indretningen af din bolig

Hvad drømmer du om, at din fremtidige bolig består af? Du skal have en klar plan over, hvor mange værelser du ønsker, hvor stor din stue skal være, og om du vil have en kogeø i dit køkken. Hvis du er et rigtigt familiemenneske, så burde du gøre din stue anvendelige for alle. Der skal være plads til at I som forældre, kan slappe af, mens jeres børn leger rundt i stuen. Indret derfor stuen med flere hjørner end blot fire, så der kan komme lidt dynamik ind i rummet. På den måde vil det også være muligt, at I kan dele rummet ind i små sektioner. Det kan eksempelvis være et kreativt hjørne til din datter, og en lege måtte hvor jeres søn kan lege med biler.

Hvis I er et yngre par, skal i gøre op med jer selv, om I ønsker børn eller flere børn inden for den nærmeste fremtid. Det har nemlig en betydning for jeres valg af værelser. Det kan også være, at I ønsker at have et ekstraværelse til opbevaring af familiens mange ting, eller et værelse som kan fungere som et hjemmekontor. Hvis i har mange gæster, som kommer langvarigt fra, vil det også være oplagt at have muligheden for, at de kan blive til overnatning.

Kom tættere på dine drømme

Det vil aldrig skade at kontakte et firma, som står klar til en rådgivning af processen. Tømrer Brabrand rådgiver jer grundigt i planlægningen af jeres beslutninger og valg af materialer. I er derfor aldrig overladt til jer selv under et nybyggeri, så I kan være helt trygge. Der er mange led i en byggeproces, så det er altså helt okay at være fortvivlende i starten af processen. Det er dertil normalt, at I vil i fællesskab med jeres byggefirma blive enige om, hvordan det skal være. De kommer nemlig også med mange idéer.