Sådan sikre du den optimale indretning i laboratoriet

Når det kommer til indretning af laboratoriet, er det vigtigt, at man har en håndfuld ting for øje. Dette er blandt andet: budget, tidsplanen, medarbejdernes ønsker og selvfølgelig energi og sikkerhed.

Intet laboratorium er ens, og det er derfor at foretrække, hvis man kan komme af sted med at lave individuelle og energirigtige løsninger. Her er det også værd at nævne brugersikkerhed. Mange udbydere kan tilbyde fuld projektstyring. Læs mere om laboratorieindretning hos Labflex. Det kan i samme ombæring være en god ide at vælge en samarbejdspartner, der har mange års erfaring, når det kommer til Pharma og Life Science-industrien.

Man anbefaler også at give projektet mere tid, end man i første omgang ville tænke, det tager. De fleste indretningsprojekter af laboratoriet ender ofte med at kræve flere ressourcer end som så. Planlægning, god dialog og kompetente medarbejdere er altså nøglen til et vellykket projekt.

 

God kollegakarma

I forbindelse med optimal indretning af indretning af din arbejdsplads – i dette tilfælde laboratoriet, kan man heller ikke komme udenom god tone og karma kollegaer imellem. Indretningen af et laboratorium stiller store krav til de personer, der er en del af projektet. Derfor får man oftest det bedste produkt, hvis man har menneskerne i projektet for øje. Disse mennesker er bygherre, rådgivere og til sidst de, der skal arbejde på laboratoriet til dagligt. Der er samtidigt også forskel på, hvad laboratoriet skab bruges til. Er det til undervisning eller forskning? Eller begge dele?

Men tilbage til den gode kollegakarma. Hvis man vil skabe et effektivt og behageligt arbejdsrum, at det vigtigt at have flere forskellige ting for øje. Man kan starte med at være nysgerrig på, hvem ens medarbejdere er. Hvad er jeres styrker og svagheder, og er der potentielle faldgruber?

Empati er også et relevant begreb, når man skal facilitere et godt arbejdsrum. Hav empati for hinanden, og husk at gå ind i en problemstilling med nysgerrighed. Det anbefales også nogle gange at trække sig i en konflikt, hvis den ikke ser ud til at blive udredt med det samme.

 

Tak for opmærksomheden

Endnu engang tak for at læse med. Dagens artikel har været rundt omkring, og vi håber, at du fik det hele med. Står du tilbage med en undren eller flere spørgsmål, er der et hav af muligheder for at blive klogere på optimal indretning og tilfredshed blandt medarbejdere på internettet. På gensyn – og god dag!