Flygler i stuen

Gør dit hjem endnu hyggeligere

Hjemmet er stedet, hvor du opholder dig mest. Det skal derfor være indbydende og hyggeligt, så man føler sig hjemme. Der skal være plads til hele familien, og alle skal være glade for at være hjemme. Der er mange måder at gøre ens hjem hyggeligere. Der kan pyntes med en masse fine ting, som kan være med til at gøre det hyggeligt. Har du selv svært ved indretning, og mangler inspiration til den slags, så læs videre i dette indlæg. Her kommer der en række gode råd og tips til hvordan du kan spice indretningen op.

Gør hjemmet lyst og hyggeligt

Et lyst hjem er meget charmerende, og kan virkelig sætte sit præg. Det kan give et rum mere liv. Desuden kan et lyst rum også fremhæve detaljer endnu mere, så indretningen og pynten bliver sat mere i fokus. Et godt udgangspunkt ville være et lyst trægulv. Det vil automatisk gøre rummet mere lyst, og kan også få rummet til at virke endnu større. Et trægulv i hvidolieret eg er et godt bud på et muligt valg af træsort. Dertil handler det om at få naturligt lys ind. Det kan være ved store vinduer eller mange mindre vinduer. Undgå gardiner som fylder meget, selvom de ikke er rullet for. De kan hurtigt tage meget af det naturlige lys. Ellers så forsøg dig frem med en lys indretningsstil med lyse møbler. Det kunne være i hvid, træfarve eller forskellige nuancer af den hvide farve.

Brug en masse pynt og nips

Når du har fået gjort din stue lysere, så handler det om at pynte med fine ting. Det er med til at skabe liv i rummet. En rigtig god start er planter. Det giver altid en masse til rummet, og er desuden også rigtig flot. Ellers så pynt op med fine malerier, lysestager og andre diverse nips ting på kommoder, hylder og karme. Ønsker du noget der skiller sig ud, så er det rigtig flot med store ting på gulvet. Det kunne eksempelvis være en stor gulvplante, et vinkøleskab eller en af Juhl Sørensens mange modeller af flygler. Det kan afhænge lidt af budget og størrelse på rummet. Men det er altid fedt at lave sektioner i indretningen. Her kunne du eksempelvis lave en sektion til dit valgte gulvprodukt.

Med alt det ovenstående har du fået en masse inspiration at gribe fat i, så du kan få indrettet dit hjem til et fantastisk sted at være. Held og lykke med indretningen!